A változókor nem betegség

A változókor nem betegség, hanem egy természetes állapot, amit mi nők mindannyian átélünk. Úgy gondolom a változókort is természetesen kell megközelíteni. Ezért szenvedélyesen keresem azokat a módszereket, amelyek az életmód megváltoztatásával, alternatív terápiákkal, szelíd gyógymódok alkalmazásával jobbá tehetik a változókor éveit.

Mindannyian tudjuk, hogy egészségünk, jóllétünk a legértékesebb kincs. Mégis hajlamosak vagyunk hosszú időszakokra megfeledkezni róla akkor, ha nagyjából minden rendben van velünk és körülöttünk.

Szándékaim szerint az Életújratervezés egy olyan felület, ahol jó érzés NŐnek lenni, főleg akkor, ha még az igazi megoldás is a kezünkben van!
Örülök, hogy itt vagy, tarts velem, és tervezzük újra az életed, hogy jobb, egyészségesebb és fittebb legyél!

Bejegyzés megosztása:

További bejegyzések:

Teszt bejegyzés 2

A női klimax a tüszőhormon-termelés csökkenésével, majd teljes megszűnésével jár együtt (menopauza). A petefészkek öregedése, ebből következően a petesejtek mennyiségének fokozatos csökkenése teljesen természetes és

Teszt bejegyzés

A nő a biológiai értelemben vett nőnemű felnőtt ember elnevezése, szemben a hímnemű felnőtt emberrel, a férfival. Jogi értelemben nő az, akit a külső nemi