Szeretet-érintés konzultáció pároknak

A Konzultáción Beszélünk Többek Között:

  • a szeretet-érintés fajtáiról, fontosságáról, hatásairól
  • a stressz fajtáiról, hatásairól
  • ráhangolódás módszereiről, kivitelezéséről..

A konzultáció időtartama:  2 délután (2×4 óra)

A Konzultáción Egyszerre Csak Egy Pár Vesz Részt.

56.000 Ft

Napjainkban az emberek nagy része küzd szorongással, rossz közérzettel, ingerlékenységgel, stresszes. A tartós negatív stressz rendkívül káros egészségünkre, és tenni kell ellene.

A mai társadalmunkban az emberekre az elszigeteltség a jellemző. Ez az elszigeteltség már a párkapcsolatokban is ott van.
Pedig ha mi felnőttek nem érintjük egymást és a gyermekeinket, akkor egy érzelem és érintés hiányos generációt hozunk létre, ami egy olyan spirált indít be, ahol az emberek nem tudnak szeretni, adni és kapni sem!
Az érintéssel gyógyítani lehet a testet és a lelket is.

A szeretet egyik legtisztább kifejezési módja az érintés. Általa oly mélységekbe és magasságokban juthatunk el, ami szavakkal nem kifejezhető. A kapcsolatba meghittséget, intimitást, lágyságot és egyetértést hoz.

A masszázs, és maga az érintés megváltoztatja a fizikai és az érzelmi állapotunkat, hiszen lazítja az izmainkat, oldja a bennünk lévő feszültségeket, görcsöket és beindítja, felerősíti az öngyógyító folyamatokat. Emellett mentálisan nyugtat, érzelmileg feltölt és szeretetteljesebbé tesz bennünket.

Általános szokássá vált az, hogy hivatásos masszőrökhöz fordulunk, amikor szükségünk van arra, hogy ellazítsák a megterhelt izmainkat, hogy a bennünk lévő görcsöket feloldják.

De mi történik azokkal az emberekkel, akik nem szeretnek masszőrhöz fordulni?
Vannak akik nem szeretik az érintést elfogadni idegentől. Bizony rájuk is kell gondolnunk!
Vannak akik felnőttként csak a párjuktól tudják befogadni az érintést.
Számukra is lehetőséget nyújt, hogy elsajátítsák az érintés művészetét.

A szeretet-érintésnél érvényesül leginkább az érintés csodája, amely egy igen finom, kellemes érintés, simogatás. Minél lágyabban végezzük, annál nagyobb hatást érhetünk el.
A kezelés halk zene mellett, nyugodt körülmények között, néhány perces ráhangolódást követően történik. Nincs ellenjavallat, nincs mellékhatás, van azonban pihenés, ellazulás, fájdalomcsillapítás, sőt gyógyulás is.
A kiegyensúlyozottság és harmónia érzését még napokig őrizni tudjuk. Sok párkapcsolatot menthet meg, mert rendszeres alkalmazása a gondoskodás, az összetartozás és bizalom egyik legkifejezőbb formája.

Scroll to Top